Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı (TÜRSAK) tarafından T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteği ile gerçekleştirilen 20. Randevu İstanbul Uluslararası Film Festivali’nde Gastronomi Filmleri’nin özel sunumlarla gerçekleştirilen gösterimleri sürüyor.
Hızlı yaşam tarzının bir götürüsü olarak sofraya oturup yemek yemek yerine fast- food tarzı yiyeceklerin tüketiminin arttığı çağımızda, hızlı yeme alışkanlığını ortadan kaldırmak ve yerel üreticileri koruma altına alamayı amaçlayan “SLOW FOOD STORY” belgeseli, insanın yemekle olan ilişkisi üzerine düşündürüyor. 20. Randevu İstanbul Uluslararası Film Festivali kapsamındaki film Fikir Sahibi Damaklar Topluluğu’ndan Slow Food Türkiye Temsilcisi Ayşenur Arslanoğlu’ nün katlılımıyla Derya Can’ın moderatörlüğünde seyirci karşısındaydı.
#slowfood, #TÜRSAK, #GastronomiFilmleri
Copyright 2019 Charm and Beauty | Tüm hakları saklıdır. | IstMag Magazin Grubu
There are 0 comments
Leave a comment
Want to express your opinion?
Leave a reply!